06 5757 6811 info@ellenoffers.nl

Wie ben ik

Ik ben een generalist en doe nimmer hetzelfde. Tegen de achtergrond van een brede ervaring in uitvoerende, leidinggevende en bestuursfuncties bij (semi)overheid, in het onderwijs, de zorg en vrijwilligerswerk, ben ik steeds op zoek naar nieuwe gezichtspunten, die kunnen bijdragen aan een gewenste toekomst.

De rode draad in mijn opleiding en werk is het scheppen van omstandigheden waarin mensen het beste tot hun recht komen. Ik vind het een uitdaging dit te realiseren binnen de kaders van bedrijfsvoering en wetgeving.

Kwaliteit, respect en rechtvaardigheid zijn mijn centrale waarden. Zij vormen de achtergrond waartegen ik deskundigheid, idealisme en pragmatisme combineer.

Kennis en kunde:

favicon ellenoffer Zorg, welzijn, onderwijs, sociaal domein

favicon ellenoffer Strategisch personeels- en arbeidsmarktbeleid

favicon ellenoffer Sociaal wetenschappelijk onderzoek (Dr/PhD)

favicon ellenoffer Coach (gecertificeerd lid van NTI-NLP Gilde)

Meer informatie vindt u op mijn LinkedIn- pagina :  LinkedIn_logo_  Op verzoek stuur ik u per e-mail een compleet cv en/of recent gepubliceerd werk.