06 5757 6811 info@ellenoffers.nl

Individuele coaching

Jij bepaalt met welke vragen je aan de slag gaat, ik ondersteun daarbij. We verhelderen de vraag, bekijken welke oorzaken eraan ten grondslag liggen en ontwikkelen doelgerichte strategieën. In coaching werk je aan persoonlijk leiderschap, dat wil zeggen dat jij jouw persoonlijke doelen realiseert in je werk en privé.

We werken in blokken van vijf à zes sessies met een doorlooptijd van maximaal vier maanden. In de eerste gratis sessie maken we kennis en verkennen we jouw coachvraag. Na deze sessie besluiten we al dan niet met elkaar ‘in zee’ te gaan. Aan het eind van een blok vindt een evaluatie plaats. Desgewenst worden vervolgafspraken gemaakt.

Wil je snel resultaat, dan kun je ook kiezen voor een impulssessie van een hele middag. In drie à vier uur onderzoek je een specifieke vraag en maak je een plan voor acties in de gewenste richting. Naderhand hebben we nog één keer contact over hoe het gaat.

Ik gebruik individuele coachingstechnieken uit nlp, transactionele analyse, systemisch werk (individuele familie- en organisatieopstellingen), trance (meditatie) en oplossingsgericht werken.

Ik ben aangesloten bij het NTI-NLP Gilde en heb me verbonden aan de ethische code van het gilde. De Ethische Commissie bewaakt de kwaliteit van de beroepsgroep.

Meer informatie over mijn coachaanbod vind je in onderstaande pdf’s. Bel me gerust voor nader overleg.

favicon ellenoffer Coaching Persoonlijk Leiderschap (pdf)

favicon ellenoffer Impulssessie: een hele middag voor jou alleen (pdf)

favicon ellenoffer Coaching Jonge Wetenschappers/ Counseling Young Scientists (pdf)